Femmes Fatales: Icones captivadores aliades amb una aroma i amb un fum d’una cigarreta.

“Perfums, famosos i tabac” , la combinació guanyadora que persisteix en el temps, i que volem compartir amb vosaltres en el Museu del Perfum amb la col·laboració del Museu del Tabac durant l’exposició temporal que us oferim en exclusiva.

Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, Audrey Hepburn, Paul Newman, Kirk Douglas,… famosos, entre d’altres, que han deixat la seva empremta en el món del cinema, i que podem percebre encara gràcies a les seves pel·lícules o fotografies.

El perfums i el tabac han estat sempre objecte de seducció per als famosos…

No s’ho pensi més, i vingui a gaudir d’aquest viatge en el temps que li farà despertar tots els seus sentits a través de les més importants celebritats i de les fragàncies que no els deixaven passar mai desapercebuts.

Museu del PerfumFundació Júlia Bonet
Centre Júlia
115 Av. Carlemany 1ª Planta
AD700 Escaldes Engordany
Principat d’Andorra