CENTRE JÚLIA

L'invitem a visitar l'espai de Wellbeing més gran d'Europa, més de 1.800 m2 dedicats a la bellesa i el benestar

Més que perfumeria

El Centre Júlia

L'invitem a visitar l'espai de Wellbeing més gran d'Europa, més de 1.800 m2 dedicats al benestar. L'assortit més variat i les millors firmes de perfumeria, cosmètica, maquillatge, nutri-cosmètica, farmàcia, parafarmàcia i cosmètica capil·lar, sota el guiatge de les nostres expertes conselleres en bellesa. Gaudeixi dels serveis exclusius de perruqueria, maquillatge, Nail Bar i tractaments de bellesa.

Descubreixi l'espai Atelier, un entorn exclusiu amb autèntiques joies de perfums d'autor. El Centre Júlia, a més, li ofereix el servei de Lounge Bar, una zona
avantguardista amb la millor selecció de begudes, tapes gourmet i un cafè deliciós, on poder gaudir d'una fantàstica pausa.

Pels amants de la tecnologia, descobreixin la nostra revolucionària pantalla multimèdia i en els seus moments d'oci, revisquin l'emblemàtic rellotge d'aigua de
Bernard Gitton i visitin el nostre Museu del Perfum, una experiència sensorial i olfativa única, on podran crear el seu propi perfum.

Beauty Space

Júlia

Un parèntesi de calma i benestar, un oasi per tenir cura d'un mateix.

BeautySpace Júlia, un espai en el què la qualitat de les nostres esteticistes, l’ús de marques i productes acuradament seleccionats li permetrà viure una experiència de pur benestar.

Les nostres cabines estan preparades per a la realització de tractaments facials i corporals de les millors marques de cosmètica com Sisley, Annayake, La Prarie, Natura Bissé o línia Júlia, entre d’altres; massatges corporals o localitzats, drenatges limfàtics o reflexologia podal.

Comptem també amb servei de depilació i cabina de rajos ultravioletes amb aparells d’última generació per aconseguir els millors resultats.
Descubreixi el Nail Bar & Pedispa, l’espai de tractament professional de mans i peus.

Gaudeixi d’una manicura i pedicura de somni, amb la tecnologia més pionera i productes amb actius d’origen natural. Serveis de gel, esmalt semi permanent i tradicional, per a uns resultats sensacionals.

Per descarregar la llista de serveis Beauty Space Click aquí.
Per descarregar la llista de serveis Nail Bar Click aquí.

Telèfon de reserves + 376 826 777
Avinguda Carlemany 115 I AD7OO Escaldes-Engordany
PRINCIPAT D’ANDORRA