Serveis

Perfumeries Júlia dedica tot el temps necessari en atendre als seus clients i assessorar-los sobre els productes més adients a les seves demandes i sobre les últimes novetats en fragàncies, tractaments i maquillatge.

Perfumería y Beauty Center

Un nou concepte de servei

Perfumeries Júlia dedica tot el temps necessari en atendre als seus clients i assessorar-los sobre els productes més adients a les seves demandes i sobre les últimes novetats en fragàncies, tractaments i maquillatge.

I ara li ofereix nous serveis, els últims tractaments de salut i bellesa per a què estigui preciosa. Deixi’s mimar. Gaudeixi de les teràpies més selectes i acurades a Perfumeries Júlia.

Beauty Space

Júlia

Un parèntesi de calma i benestar, un oasi per a tenir cura d'un mateix.

BeautySpace Júlia, un espai en el què la qualitat de les nostres esteticistes, l’ús de marques i productes curosament seleccionats li permetrà viure una experiència d’autèntic benestar.

Les nostres cabines estan preparades per a la realització de tractaments facials i corporals de les millors marques de cosmètica com Sisley, Annayake, La Prarie, Natura Bissé o línia Júlia, entre d’altres; massatges corporals o localitzats, drenatges limfàtics o reflexologia podal.

Comptem també amb servei de depilació i cabina de rajos ultra-violetes amb aparells d’última generació per a aconseguir els millors resultats.
Descobreixi el Nail Bar & Pedispa, l’espai de tractament professional de mans i peus.

Gaudeixi d’una manicura i pedicura de somni, amb la tecnologia més pionera i productes amb actius d’origen natural. Serveis de gel, esmalt semi permanent i tradicional, per a uns resultats sensacionals.

Serveis Beauty Space:

  • Tractaments facials amb les marques més exclusives: Natura Bissé, La Prairie, Júlia, La Colline y Sisley.
  • Tractaments corporals: reafirmant de pit, algues, peeling, aprimador.
  • Massatges relaxants i reparadors (massatge i drenatge limfàtic).
  • INDIBA.
  • Maquillatge professional: cursos d’auto-maquillatge, pack núvia/nuvi.
  • Manicura i Pedicura.
  • Fotodepilació, depilació i decoloració.

Telèfon de reserves + 376 826 777
Avinguda Carlemany 115 I AD7OO Escaldes-Engordany
PRINCIPAT D’ANDORRA